Privat – Företag – Konferens – Restaurang

Vill du ha en privat vinprovning i hemmet eller en aktivitet för dina konferensgäster på hotellet? Behöver din restaurangpersonal eller dina säljare vinutbildning för att kunna göra ett ännu bättre jobb?

Jag skräddarsyr vinprovningen eller vinutbildningen efter dina önskemål.Privatprovning

En vinprovning hemma hos dig fungerar bäst för sällskap från 6 personer, och tar 1,5 -2 timmar i anspråk. Du väljer vilken typ av provning du vill ha och om du vill ha något speciellt tema. En perfekt födelsedagspresent till vinfantasten.

Konferensprovning

Konferenshotell

Det är alltid uppskattat med en vinprovning som gemensam aktivitet innan middagen på företagskonferensen. Att sitta ner en stund och fokusera på något helt annat än dagens program på konferensen fungerar som en perfekt övergång mellan arbete och måltid.

Restaurang

Arrangera en spännande vinprovning för dina restauranggäster. Det är perfekt för kompisgänget, avtackningen eller födelsedagen och passar för lika bra för både små och stora sällskap.

Servispersonal/Säljteam

Om du driver restaurang eller grossistverksamhet så vet du hur viktigt det är att servispersonalen eller säljarna har koll på produkterna, och hur det påverkar resultatet. Jag hjälper dig gärna med utbildning och provningar så att din personal är kunnig och uppdaterad.